Integritetspolicy

Personuppgifter och GDPR

Deisy Design sparar lämnade personuppgifter i ett register som hanteras strikt konfidentiellt. Ändamålet till att vi sparar dina personuppgifter är för att kunna sända varor till dig,  via PostNord eller DHL, och kunna kommunicera eventuella förseningar med dig. Du kan själv ta del av dina personuppgifter om du har skapat dig ett konto och själv göra ändringar direkt på vår hemsida. Upptäcker du att någon uppgift är felaktig ber vi dig att du snarast uppdaterar den eller kontaktar oss.

Vi lämnar självklart aldrig ut några av dina personuppgifter till tredje part utan de finns endast registrerade för ovan angivna ändamål. Om du har några frågor kring hantering av personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@deisydesign.nu De uppgifter om dig som registrerats är de som du själv lämnar när du lägger en order: namn, postadress, mail-adress samt telefonnummer. Önskar du att vi raderar dig ur vårt register så är det bara att kontakta oss. På Datainspektionens hemsida finner du all information om GDPR.

Cookies

Webbutiken använder sk session cookies som är en liten textfil som temporärt lagras i din dator under tiden som du gör din beställning. Om din dator är inställd på att inte ta emot cookies kan du inte lägga en beställning i webbutikens system - välkommen istället att ringa oss eller maila in din beställning till info@deisydesign.nu. Cookies används för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner på webbplatsen.

Enligt lagen om elektronisk information, som trädde i kraft den 25 juli 2003, skall alla som besöker en webbplats med cookies få information om att cookies används, vad de används till och hur de kan undvikas. Läs mer om lagen och dess innebörd på Post och Telestyrelsens hemsida: PTS.se

I Deisy Designs webbutik används cookies för att komma ihåg vilka varor och hur många av varje som ligger i din kundkorg under det pågående besöket. Dessa uppgifter avidentifieras och några personliga uppgifter används alltså inte för statistik eller någonting annat än för just själva köpet. Om du inte accepterar att cookies används på det sätt som beskrivs ovan kan du när som helst stänga fönstret med Deisy Designs webbutik.